ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Sunday, May 8, 2011

Shawl Dubai... Elegan dan Esklusif.. (^_^)

Assalamualaikum buat semua... 

Dah lama Cik Sakurapinky tak update stok baru kan kan kan...

Sori la.. Cik Sakurapinky sibuk sikit.. tapi tak pe.. sekarang dah ada stok shawl dubai ni ha...

Cantik2.. 

Harga RM15.. tapi kalau anda adalah follower kami.. harga RM13~

Coraknya sangat cantik... bunga-bunga yang sangat menyerlah bila pakai..cantik sangat..

____________________________________________________________________________

SD01~2 warna~
SOLD OUT


2 warna~ biru (benang hijau biru) dan cream (benang pink)




Corak sulaman sangat cantik dan penuh di sekeliling shawl tau..


Boleh pakai macam ni atau...


boleh juga pakai macam ni.. cantik juga...(0_0)
______________________________________________________________________

SD02~2 warna 
SOLD OUT

Biru (benang warna turquoise) dan cream (benang warna oren)


nak pakai macam ni pun boleh..


nak pakai macam ni okey juga..



cantik tak?? dah terpikat le tew..




__________________________________________________________________________

SD03

SOLD OUT



_________________________________________________________________________

SD04
SOLD OUT




________________________________________________________________________

SD05

SOLD OUT




_____________________________________________________________________________

SD06

SOLD OUT




_______________________________________________________________________

SD07

SOLD OUT




____________________________________________________________________________

SD08

SOLD OUT




Nak nampak elegan.. beli la shawl nak nampak esklusif ni.. cantik dan kemas je bila pakai...

lain dari yang lain.. tunggu apa lagi moh la isi borang tempah.. ti habis nanti melepas pulak..hehe..ok..

SORI DAH HABIS DAHHHH!!!!!!

Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.