ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Tuesday, April 5, 2016

TEASER.. HATI-HATI NAABA NAK LAUNCE DESIGN BARU-April 2016

Bismillahirrahmanirrahim

Hati-hati jangan sampai tak tido malam teringat Niqab Baru NAABA bila nak keluar..

NAABA akan keluarkan Niqab design Baru

Esaited kan..

Buat masa sekarang kami yang ajen ni belum dapat maklumat rasmi pasal Niqab Baru ni..

Tapi kami dah dapat gambar dah macam mana rupa Niqab Baru tu...

Oleh kerana kami esaited, jadi kami pun nak kongsi rasa esaited tu dengan anda.





Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.