ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Thursday, April 7, 2016

UPDATE STOCK NIQAB NAABA

📌 UPDATE NIQAB 6/4/2016 📌


NIQAB YANG OUT OF STOK 🚫:
❌NIQAB NUR , NIQAB TASNIM , NIQAB WILDAN



✅NIQAB YANG MASIH ADA  :
NIQAB WAFA
NOQAB WIDAD

Aiyoo stock semakin menipis nih..
Dapatkan Niqab pilihan anda sekarang sebelum gigit jari nanti..



Ni Niqab Widad'


Ni Niqab wafa


Boleh la pergi ke link Niqab kegenaran untuk baca detail Niqab k.


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

Tuesday, April 5, 2016

TEASER.. HATI-HATI NAABA NAK LAUNCE DESIGN BARU-April 2016

Bismillahirrahmanirrahim

Hati-hati jangan sampai tak tido malam teringat Niqab Baru NAABA bila nak keluar..

NAABA akan keluarkan Niqab design Baru

Esaited kan..

Buat masa sekarang kami yang ajen ni belum dapat maklumat rasmi pasal Niqab Baru ni..

Tapi kami dah dapat gambar dah macam mana rupa Niqab Baru tu...

Oleh kerana kami esaited, jadi kami pun nak kongsi rasa esaited tu dengan anda.





Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

NAABA perkenalkan pembungkusan yang lebih dinamik dan menarik

Bismillahirrahmanirrahim..

Beberapa hari yang lepas pihak NAABA dah buat pengumuman yang mereka akan lancarkan pembungkusan produk Niqab yang lebih dinamik dan xmenarik.
Setakat ini, pembungkusan Baru ni akan dilancarkan bulan April 2016.

Wah, untungla siapa yang beli dengan Naaba. Mesti teruja.


Cantik tak bungkusan die?
Dalam balang lagi.
Senang nak simpang Niqab dah lepas nih.
Tak perlu sibuk nak beli penyangkut.
Masuk je dalam balang.
Tak gaduh dah lepas ni cari Niqab tak jumpa..

#saya ajen NAABA ADN04_127
#Wassap saya-0137196549

Ada apa nak Tanya boleh la wassap insyaAllah saya jawab dengan penuh hemahnye..hehe



Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

#Niqab Wildad Yang Exclusive#

Bismillahirrahmanirrahim

Niqab Wildad semestinya tak sama dengan Niqab Widad..

Walaupun nama hampir sama, tapi memang beza sangat la..

Fungsi :

1 layer depan dan 1 layer belakang yang boleh dijadikan visor atau hidden eyes. labuh dengan bentuk petak persegi panjang (rectangular). kelebihan layer belakang tidak dikelim tapi menggunakan bias tape/satin tape/piping/kun yang akan menghasilkan alunan yang flowy dan cantik

Warna :
Hitam Sahaja

Material :
Layer Depan : Soft Chiffon aritachi
Layer Belakang : High Quality Chiffon



Ukuran Tali :
Depan : 2.5 x 39

ukuran layer belakang :
Belakang : 2 meter x 29 inci

Ukuran Muka :
17 x 19.5

HARGA= RM89 EXCLUDE POSTAGE

Postage SM= RM 7 SS=RM 10

Kualiti premium?Mari saya jelaskan kualiti Kain yang kami guna

🌹INFO MATERIAL NIQAB🌹

Kelebihan Material Niqab :

1. Fabric jenis  aritachi  persis kain  yaman

2. Fabric yang  tidak nipis  tidak menampakkan bentuk wajah

3. Fabric yang lembut  tidak sakit pada bahagian mata.

4. Fabric yang tidak memerangkap haba dan menyerap peluh.

5. Benang fabric tidak mudah tertarik.

6. Nyaman untuk penafasan.

7. Ukuran bukaan pada bahagian mata yg sesuai untuk semua pemakai.

8. Jahitan yang  kemas  dan  tidak mudah terbuka.

9. Kelabuhan layer depan menutup paras dada.

10. Layer belakang  yang lembut beralun

Yang ni memang yang paling cun la setakat ni.. Cik sakura memang suka yang ni..




Jika berminat Sila isi borang order ye..
Nak laju lagi??
Wassap 'Niqab Wildad' ke 0137196549


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

@NIQAB WIDAD YANG AWESOME@

Bismillahirahmanirrahim..

Siapa kata pakai Niqab tak cantik?
Semua bergantung pada niat bukan sebab nak cantik tapi kerana Allah..

Jika setiap perbuatan itu dilaksanakan kerana Allah.. Subhanallah memang akan sentiasa cantik.. Lillahitaala..
Tapi perlu didasari dengan perintah dan laranganNya.. Jangan main kentam keromo je.. Paham..

Cik sakura nak introduce Niqab Widad dari NAABA. Well, setiap Niqab NAABA ni design die cantek tau..

Fungsi :
-----

• 1 layer depan dan 1 layer belakang  yang labuh dengan potongan curve.

• Layer belakang boleh ditarik ke depan untuk dijadikan visor menutup mata

• Jenis Kain:
Layer Depan : Soft Chiffon aritachi
Layer Belakang : Soft Japanese Chiffon

• Ukuran Tali :  
Depan : 2.5 x 40

• Ukuran layer belakang:
Belakang : 34 x 40

• Ukuran Muka :
18 x 19.5

HARGA= RM43 EXCLUDE POSTAGE

Postage SM= RM 7 SS=RM 10

Kualiti premium?Mari saya jelaskan kualiti Kain yang kami guna

🌹INFO MATERIAL NIQAB🌹

Kelebihan Material Niqab :

1. Fabric jenis  aritachi  persis kain  yaman

2. Fabric yang  tidak nipis  tidak menampakkan bentuk wajah

3. Fabric yang lembut  tidak sakit pada bahagian mata.

4. Fabric yang tidak memerangkap haba dan menyerap peluh.

5. Benang fabric tidak mudah tertarik.

6. Nyaman untuk penafasan.

7. Ukuran bukaan pada bahagian mata yg sesuai untuk semua pemakai.

8. Jahitan yang  kemas  dan  tidak mudah terbuka.

9. Kelabuhan layer depan menutup paras dada.

10. Layer belakang  yang lembut beralun

Tulis banyak pun tak guna.. Jomlah tengok gambar niqabnye.





Haaa... Cantek ke cantek?

Suke ke suke? Kalau suke, isi borang order k..

Nak laju respon wassap 'Niqab Widad' ke 0137196549

Jangan risau saya ajen sah NAABA ADN04_127


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

Saturday, April 2, 2016

💋 Niqab Tasnim 💋

Bismillahirrahmanirrahim

Anda berminat dengan niqab TASNIM yang cantek ni? Anda mesti ada satu..rugi kalau tak grab satu.. Design exclusive kualiti premium..
😘😍Hehe

💋 Niqab Tasnim 💋

Fungsi :
1 layer hadapan dan 1 layer belakang yang singkat dengan potongan square

Jenis Kain:

Layer Depan : Soft Chiffon aritachi

Layer Belakang : Soft Japanese Chiffon

Ukuran Tali :  
Depan : 2.5 x 41

Ukuran layer belakang :
20 x 22

Ukuran Muka : 19 x 19.5

HARGA= RM35 EXCLUDE POSTAGE

Postage SM= RM 7 SS=RM 10

Kualiti premium?Mari saya jelaskan kualiti Kain yang kami guna

🌹INFO MATERIAL NIQAB🌹

Kelebihan Material Niqab :

1. Fabric jenis  aritachi  persis kain  yaman

2. Fabric yang  tidak nipis  tidak menampakkan bentuk wajah

3. Fabric yang lembut  tidak sakit pada bahagian mata.

4. Fabric yang tidak memerangkap haba dan menyerap peluh.

5. Benang fabric tidak mudah tertarik.

6. Nyaman untuk penafasan.

7. Ukuran bukaan pada bahagian mata yg sesuai untuk semua pemakai.

8. Jahitan yang  kemas  dan  tidak mudah terbuka.

9. Kelabuhan layer depan menutup paras dada.

10. Layer belakang  yang lembut beralun

Dah jom tengok macam mane rupenye Niqab tasnim..
Membebel dah la panjang...
Hehehe






Haa.. Jangan kata akaq tak payong okay..

Oleh kerana stok semakin limited sebab akan release design Baru, korang kene rebut peluang ni sebab design ni dah tak akan release lagi.. So, korang tak akan jumpa lagi design ni dari NAABA

Bolehla Sila isi borang order cepat-cepat sebelum stok habis.. Nanti ada yang kempunan akak tak nak tanggungjawab okay..

Nak laju2 response.. ? Wassap 'Niqab Tasnim' ke 0137196549


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.