ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Wednesday, April 20, 2011

Outer Syria Cotton~Best sangat~

Salam buat semua...

dah lama Cik Sakurapinky tak update blog ni kan kan kan...

i busy sikit la u.. sebab next week i dah nak final exam tau...cepat say GOOD LUCK!!! hehe, tikiu..tikiu..

 ti i dah habis final i cari shawl santek2 untuk u olz okey..
tapi yang Cik Sakurapinky nak update la ni pun cantik gak..
memang sesuai sangat la untuk orang-orang yang selalu nak cepat bila pakai tudung tapi tetap nak maintain cantik..Simple tapi cukup kemas bila awak awak semua keluar jalan-jalan~

outer syria cotton ni memang kainnya cotton yang selesa.. 

Saiz M~
harga RM12.00 tak termasuk pos~
haa.. kalau harga follower RM10.00 tak termasuk pos~ so, kalau nak murah mai la jadi follower~(^_^)~

JOM TENGOK WARNA APA YANG ADA~MOH KITA TENGOK~
*
*
*
*

OC~KELABU~ SOLD OUT

~ jahitannya kemas.. 


OC~UNGGU~SOLD OUT


OC~BIRU~SOLD OUT



OC~MERAH~SOLD OUT



OC~BIRU TURQUOISE~SOLD OUT



OC~PINK~SOLD OUT



OC~COKLAT~SOLD OUT



OC~HITAM~SOLD OUT


OUTER SYRIA COTTON JE TAU.. TAK TERMASUK INNER COTTON DAN PATUNG~HEHEHE~

STOCK VERY LIMITED~ KALAU PERMINTAAN BANYAK INSYAALLAH AKAN DI'RESTOCK' KELAK~


SORRY, SOLD OUT





Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

4 comments:

  1. nak order borong boleh tak ? hehe , hope dpt restock .

    ReplyDelete
  2. dear.. kalo nak borong boleh... tp 10 ke atas baru leh dpt harga borong.. RM96 termasuk pos untuk 10 elai.. kalo nak just isi order form.. sakurapinky akan terus ambik stok kat supplier memandangkan stok y sedia ada dah tinggal 1 je.. ^^

    ReplyDelete
  3. yg mana available ?? syria lycra plain ada x ?

    ReplyDelete
  4. yang available y warna turqoise je.. syria lycra xde dear,.sori

    ReplyDelete

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.