ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Sunday, May 8, 2011

Pashmina Sakurapinky

 Assalamualaikum.. haa... jawab2 jangan tak jawab...

hehehe, kali ni Sakurapinky nak perkenalkan pashmina dari Sakurapinky..

Warna yang ada pastinya yang best dan cantik.. kebanyakkan warna pastel yang sangat sedap mata memandang..

kain pashmina, besarnya pun sememangnya besar sikit la dari shawl.. nama pun pashmina kan kan kan..

kainnya lembut dan tak panas.. sedap je bila pakai..

Harga~ RM15 tapi..tapi... kalo jadi follower cik Sakurapinky dapat harga RM13.. tak termasuk postage ye sayang2 semua..

jom2 tengok warna apa yang ada...


PM01~SOLD OUT


PM02~AVAILABLE


PM03~SOLD OUT


PM04~SOLD OUT


PM05~SOLD OUT


PM06~AVAILABLE


PM07~SOLD OUT


PM08~SOLD OUT


PM09~AVAILABLE


PM10~AVAILABLE


PM11~AVAILABLE


PM12~SOLD OUT


PM13~AVAILABLE


PM14~SOLD OUT


PM15~SOLD OUT


PM16~AVAILABLE


PM17~SOLD OUT


PM18~AVAILABLE


PM19~SOLD OUT


tu dia.. siap ada tag ag ni ha.. pashmina tau...hehehe


cantik2 la hai warnanya~



Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.