ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Tuesday, July 19, 2011

Akan Datang...

Assalamualaikum semua...

nak umumkan new tudung from Sakurapinky...

just nak preview je dulu.. kalo korang berminat.. tunggu je entri dari kami.. kami akan bukak order as soon as possible.. 

Harga Pengenalan- RM50 termasuk pos.. pos ekspress sahaja yep..(murah kan?? hari tu kan Sakurapinky pi kedai tanya harga untuk tudung ni..pehhh.. terkedu dengar..harga depa jual RM65.. mahal gilos..)

Nama: Tudung Denim YUNA..
tudung ni kain denim.. nampak eksklusif dan sangat best..
tudung ni kan bila pakai, kita nampak ala-ala kita pakai hood.. stylo sangat kan kan kan..hee

tunggu yep.. ade dua warna.. satu warna yang macam gambar kat bawah ni dan satu lagi warna grey.. yang tu cantik juga.. haaa.. boleh la buat raya nanti.. 





kembang kuncup kene puji masa pakai tudung ni.. hehehe.. glamor sebentar..hahhaa... 

Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.