ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Sunday, April 3, 2011

Shawl Cotton Pasmina 3 warna~SOLD OUT DAH






Nak memperkenalkan shawl cotton pasmina 3 warna~ jeng..jeng..jeng..

Harga RM15 tak termasuk postage~

Untuk followers~ harga RM13~Diskaun RM2.00~(Jika anda follower~sila nyatakan dalam borang tempahan/order form k..)

Kain jenis material cotton pashmina~ best tau kainnye.. tak la lembik sangat dan tak la keras sangat.. tak payah pakai inner pon xpe~ macam Sakurapinky pakai*gamabar last skali..

warnanya pun sangat menarik tau..~rugi kalo tak beli.. nak murah lagi mai la jadi followers.. 
Actually, followers dapat potongan 15%(Rm2.25 sen~25 sen tu kira caj untuk bungkus2 ye.. sebab kalaula ada atm machine yang boleh bank in duit syiling posen2 tu,memang Sakurapinky bg potongan sampai RM2.25 sen tau.. huhuhu~)

ST01~SOLD OUT~




ST02~SOLD OUT~




ST03~SOLD OUT~




ST04~SOLD OUT~







ST05~SOLD OUT~





ST06~SOLD OUT~





ST07~SOLD OUT~





ST08~SOLD OUT





ST09~SOLD OUT




Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.