ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Wednesday, March 30, 2011

Inner Cotton tebal. New Batch~NO STOCK NOW..SORRY

Haloooo..
Minggu lepas Cik Sakura tak sempat nak update inner cotton ni.. sebab ada masalah kamera.. so, tak dapat nak snap picture bagai..tapi sekarang dah tak ada masalah dah dengan kamera.. so, boleh snap picture sesuka hati jiwa dan raga je nak snap2 picture.. hehehe..thanz to my sis sebab bagi pinjam kamera dia.. clap sikit untuk akak Cik Sakura..

Ok.. sebenarnya.. dah banyak kali dah Cik Sakura restock inner cotton ni.. tapi asyik habis je.. Alhamdulillah.. bila dah habis.. customers request suh restock inner cotton as soon as possible.. huhuhu..

So, far customer semua suka stock inner cotton Cik Sakura.. sebab Inner ni dari jenis kain Cotton yang tebal.. boleh buat muncung la.. pakai pun selesa.. warna pun banyak.. pilih je nak yang mane.. 

Untuk kali ni.. Cik Sakura masukkan beberapa warna.. sebenarnya ada lagi warna lain.. akan diupdate dari semasa ke semasa okey.. tapi buat masa sekarang..pada cik Sakura.. ada warna ni je.. pilih yang AVAILABLE je ye chayang-chayang semua.. any order~macam biasa la..isi order form ok.. lepas hantar order form, Cik Sakura akan reply pada email2 korang ye..k la.. sampai sini je ok.. penat dah membebel...
~ peace(^_^)

HARGA~ macam biasa RM7 per piece

tapi..tapi.. tapi..

jika beli 2 helai dan keatas dapat harga RM6 per piece tau..
kalo nak borong pun boleh..

10 keping~RM55 include postage
20 keping(sekodi)~ RM80 include postage~ tak leh pilih warna tau.. pilihan warna ikut suka hati Cik Sakura tau.. sebab kadang2 warna yang anda nak tu mungkin tak ada, so..kan dah susahkan Cik Sakura nak kena confirmkan balik warnanya.. ciankan kat Cik Sakurapinky kalo macam tu..kan3.. heheehe~

warna macam dalam picture ok..jika nak beli satu-satu(bukan borong)~ tengok yang available je ok.. yang NOT available tu sememangnya tak available la~DAH SOLD OUT/OUT OF STOCK.. paham ye.. heehhe~

NOT AVAILABLE
IN01

NOT AVAILABLE
IN02

NOT AVAILABLE
IN03

 NOT AVAILABLE
IN04


NOT AVAILABLE
IN05

NOT AVAILABLE
IN06

AVAILABLE
IN07 ~(BLUE BLACK TAU)

NOT AVAILABLE
IN08

NOT AVAILABLE
IN09

 NOT AVAILABLE
IN10

 NOT AVAILABLE
IN11

NOT AVAILABLE
IN12

NOT AVAILABLE
IN13

NOT AVAILABLE 
IN14

 AVAILABLE
IN15

 AVAILABLE
*IN16~BLACK

 NOT  AVAILABLE
IN17

NOT AVAILABLE
IN18

 AVAILABLE
IN19

NOT AVAILABLE
IN20

NOT AVAILABLE
IN21

NOT AVAILABLE
IN22



NOT AVAILABLE
IN23



 AVAILABLE
IN24 (~WARNA SEBENAR DIA PEKAT SIKIT DARI DALAM GAMBAR)



NOT AVAILABLE
IN25



 NOT AVAILABLE
IN26



NOT AVAILABLE
IN27


NOT AVAILABLE
IN28


NOT AVAILABLE
IN29


NOT AVAILABLE
IN30


NOT AVAILABLE
IN31



NOT AVAILABLE
IN32


NOT AVAILABLE
IN33

 NOT AVAILABLE
IN34~ CREAM TAU

NOT AVAILABLE
IN35

NOT AVAILABLE
IN36

NOT AVAILABLE
IN37



NOT AVAILABLE
IN38



NOT AVAILABLE
IN39


NOT AVAILABLE
IN40


NOT AVAILABLE
IN41 * inner ni ala2 coklat sikit tau tau tau


NOT AVAILABLE
IN42


NOT AVAILABLE
IN43 * ni cair sikit kalernyer dari yang IN21


NOT AVAILABLE
IN44
Restock again LATER!! wait for it k..sori most of item here is not available..

















Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

6 comments:

  1. yana...inner nie mmg keras ea yg muncung kat dpn die tu...??? kire ble pakai ngn shawl nmpk mcm pakai tudung biasa la kan? x nmpk bulat kat depan tudung tu kan?

    ReplyDelete
  2. yunk, yang ni xkeras pun kat depan die.. kalau yang ade keras kat depan tu.. inner awning namanya(^_^).. tapi tudung ni pon boleh buat muncung~ jika muka kecil.. tp kainnya memang best..

    ReplyDelete
  3. yg restok balik 2 semua kaler ada la nnt ekk??or mmg dah habis kaler yg not available 2??

    ReplyDelete
  4. tu kene tengok pada supplier.. if ada kalernye, Sakurapinky akan ubah status kat sini kepada available..

    ReplyDelete
  5. bile akan restok balek ekk??kalo ad restok balek email me please..nuwul13343@gmail.com..tq~=)

    ReplyDelete
  6. buat masa ni belum restok lagi.. ok.. insyaallah.. ti i email u k..

    ReplyDelete

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.