ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Sunday, March 27, 2011

Be a Follower and u get the BENEFIT..

Hello2 semua...

Fuhh, sebenarnya Sabtu dan Ahad baru ni Sakurapinky sibuk dengan program Universiti yang dipanggil..
"FINISHING SCHOOL"
baru je habis sekolah rupanya.. aish,muda lagi la Cik Sakurapinky ni.. hehehe..
Sebenarnya, FINISHING SCHOOL adalah satu program yang wajib dihadiri oleh semua pelajar UPM sebelum bergraduan sebagai persediaan menghadapi alam pekerjaan..
kalo tak ambil, tak boleh graduat tau..COMPULSORY tu..
tapi memang best la sebab dapat belajar banyak perkara macam cara nak buat resume, cover letter, communication skill, writing skill, team work.. aktiviti karaoke pun ada.. wah,best2.. So,dah penat sangat dah sekarang..

Adoihaii, sebenarnya nak cerita kat customer ni.. melalut dok cite pasal FINISHING SCHOOL plak dah..
hahaha..

ATTENTION!!!!

Sakurapinky Shop House dengan berbesar hati nak beri perhargaan kepada setiap FOLLOWER yang join website Sakurapinky ni.. Apa penghargaannye?? nak tau x???
Jeng..jeng..jeng.. Ok..
Bagi setiap follower Sakurapinky akan dapat DISCOUNT 15% untuk setiap permbelian SHAWL..
dan beberapa barang lain yang akan di beritahu oleh pihak kami dari semasa ke semasa..

tak rugi jadi follower Sakurapinky.. Just click je butang FOLLOW.. pastikan anda ada akaun email yang sah..
ok.. Bila dah jadi follower.. So,tulis di bahagian "comment (if any)"~ FOLLOWER
 (jika anda dah jadi follower la~so, pihak Sakurapinky dengan senang hai memberi anda diskaun dengan syarat kena tulis dalam borang tempahan tu ok)


*dikuatkuasakan mulai 1 April 2011


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.