ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Thursday, March 24, 2011

Hana Tajima Hijab style.. hanya untuk anda...

Sape yang tak kenal Hana Tajima, angkat tangan!!!!
ok2..amboi ramainya..

Hana Tajima adalah seorang designer dari london yang terkenal
nak tengok gambar dia?? ni dia Hana Tajima.. jeng..jeng..jeng!!!!


cantik tak?? cantik kan?? haaa.. Sakurapinky lagi cantik?? ok2 thank u sume.. ceh.. perasan je lebih..kekeke

Kalo nak tau Sakurapinky inspired by Hana Tajima.

ok2.. Hana tajima ada style pakai hijab yang tersendiri..
dah penah tengok ke??

ni dia..style dia pakai hijab.. 


di mase majlis kawen dia ni..dah kawen rupanya..








ok ramai juga customer yang tanya pasal macam mane dia pakai hijab.. kalo rajin memang leh jmpe je kat youtube tu.. hahaha.. tapi xpe.. Sakurapinky berkorban sikit untuk korang ok.. so Sakurapinky dengan tahap kerajinan yang memuncak di kala assignment yang melambak dengan berbesar hati mengupload semua video cara dia pakai hijab untuk dikongsi bersama customers semua.....

hehe,suke la tu.. suke la tu.. ecececeee (^_^)
so, always support Sakurapinky ye...<3




















Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.