ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Saturday, April 2, 2016

πŸ’‹ Niqab Tasnim πŸ’‹

Bismillahirrahmanirrahim

Anda berminat dengan niqab TASNIM yang cantek ni? Anda mesti ada satu..rugi kalau tak grab satu.. Design exclusive kualiti premium..
😘😍Hehe

πŸ’‹ Niqab Tasnim πŸ’‹

Fungsi :
1 layer hadapan dan 1 layer belakang yang singkat dengan potongan square

Jenis Kain:

Layer Depan : Soft Chiffon aritachi

Layer Belakang : Soft Japanese Chiffon

Ukuran Tali :  
Depan : 2.5 x 41

Ukuran layer belakang :
20 x 22

Ukuran Muka : 19 x 19.5

HARGA= RM35 EXCLUDE POSTAGE

Postage SM= RM 7 SS=RM 10

Kualiti premium?Mari saya jelaskan kualiti Kain yang kami guna

🌹INFO MATERIAL NIQAB🌹

Kelebihan Material Niqab :

1. Fabric jenis  aritachi  persis kain  yaman

2. Fabric yang  tidak nipis  tidak menampakkan bentuk wajah

3. Fabric yang lembut  tidak sakit pada bahagian mata.

4. Fabric yang tidak memerangkap haba dan menyerap peluh.

5. Benang fabric tidak mudah tertarik.

6. Nyaman untuk penafasan.

7. Ukuran bukaan pada bahagian mata yg sesuai untuk semua pemakai.

8. Jahitan yang  kemas  dan  tidak mudah terbuka.

9. Kelabuhan layer depan menutup paras dada.

10. Layer belakang  yang lembut beralun

Dah jom tengok macam mane rupenye Niqab tasnim..
Membebel dah la panjang...
Hehehe






Haa.. Jangan kata akaq tak payong okay..

Oleh kerana stok semakin limited sebab akan release design Baru, korang kene rebut peluang ni sebab design ni dah tak akan release lagi.. So, korang tak akan jumpa lagi design ni dari NAABA

Bolehla Sila isi borang order cepat-cepat sebelum stok habis.. Nanti ada yang kempunan akak tak nak tanggungjawab okay..

Nak laju2 response.. ? Wassap 'Niqab Tasnim' ke 0137196549


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.