ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Tuesday, April 5, 2016

NAABA perkenalkan pembungkusan yang lebih dinamik dan menarik

Bismillahirrahmanirrahim..

Beberapa hari yang lepas pihak NAABA dah buat pengumuman yang mereka akan lancarkan pembungkusan produk Niqab yang lebih dinamik dan xmenarik.
Setakat ini, pembungkusan Baru ni akan dilancarkan bulan April 2016.

Wah, untungla siapa yang beli dengan Naaba. Mesti teruja.


Cantik tak bungkusan die?
Dalam balang lagi.
Senang nak simpang Niqab dah lepas nih.
Tak perlu sibuk nak beli penyangkut.
Masuk je dalam balang.
Tak gaduh dah lepas ni cari Niqab tak jumpa..

#saya ajen NAABA ADN04_127
#Wassap saya-0137196549

Ada apa nak Tanya boleh la wassap insyaAllah saya jawab dengan penuh hemahnye..hehe



Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.