ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Tuesday, April 5, 2016

@NIQAB WIDAD YANG AWESOME@

Bismillahirahmanirrahim..

Siapa kata pakai Niqab tak cantik?
Semua bergantung pada niat bukan sebab nak cantik tapi kerana Allah..

Jika setiap perbuatan itu dilaksanakan kerana Allah.. Subhanallah memang akan sentiasa cantik.. Lillahitaala..
Tapi perlu didasari dengan perintah dan laranganNya.. Jangan main kentam keromo je.. Paham..

Cik sakura nak introduce Niqab Widad dari NAABA. Well, setiap Niqab NAABA ni design die cantek tau..

Fungsi :
-----

• 1 layer depan dan 1 layer belakang  yang labuh dengan potongan curve.

• Layer belakang boleh ditarik ke depan untuk dijadikan visor menutup mata

• Jenis Kain:
Layer Depan : Soft Chiffon aritachi
Layer Belakang : Soft Japanese Chiffon

• Ukuran Tali :  
Depan : 2.5 x 40

• Ukuran layer belakang:
Belakang : 34 x 40

• Ukuran Muka :
18 x 19.5

HARGA= RM43 EXCLUDE POSTAGE

Postage SM= RM 7 SS=RM 10

Kualiti premium?Mari saya jelaskan kualiti Kain yang kami guna

🌹INFO MATERIAL NIQAB🌹

Kelebihan Material Niqab :

1. Fabric jenis  aritachi  persis kain  yaman

2. Fabric yang  tidak nipis  tidak menampakkan bentuk wajah

3. Fabric yang lembut  tidak sakit pada bahagian mata.

4. Fabric yang tidak memerangkap haba dan menyerap peluh.

5. Benang fabric tidak mudah tertarik.

6. Nyaman untuk penafasan.

7. Ukuran bukaan pada bahagian mata yg sesuai untuk semua pemakai.

8. Jahitan yang  kemas  dan  tidak mudah terbuka.

9. Kelabuhan layer depan menutup paras dada.

10. Layer belakang  yang lembut beralun

Tulis banyak pun tak guna.. Jomlah tengok gambar niqabnye.





Haaa... Cantek ke cantek?

Suke ke suke? Kalau suke, isi borang order k..

Nak laju respon wassap 'Niqab Widad' ke 0137196549

Jangan risau saya ajen sah NAABA ADN04_127


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.