ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Friday, October 28, 2011

Preloved Item for sale!!! for serious buyers only okey ^_^

Salam buat semua..

terima kasih buat customers yang selalu menyokong Sakurapinky Online Shop House sehingga hari ini..
maaf mungkin untuk buat sementara waktu, Sakurapinky terpaksa memperlahankan aktiviti bussiness online kerana Sakurapinky perlu lebih fokus dengan pembelajaran di mana Sakurapinky sekarang berada di tahun akhir.. InsyaAllah, jika ada kesempatan akan terus aktif dengan jualan yang sedia ada..

Okey, hari ni Sakurapinky nak buat jualan preloved item.. harga lebih murah dari harga belian..
barang preloved ni sememangnya dalam keadaan yang sangat baik ..
harga SUDAH TERMASUK POS TAU (PRICE INCLUDE POSTAGE)

1) KNITTED SWEATER (GREY)
RM 26.00
AVAILABLE
 
Very fashionable.. nak pakai time ujan or tak ujan pun boleh~

 ada hoodie lagi tau~

haa.. yang ni bahagian depannye.. sweet sangat sebab ade tali tu..

2) ELEGANT HEADBAND
RM 14
AVAILABLE

sesuai untuk majlis rasmi~



3) KOREAN SWEATER
RM30
SOLD
Sweater ni panjang dari sweater biasa.. bawah punggung

ada hoodie dan juga getah di belakang macam dalam gambar di atas..
cantik kan.. hoodie die ada macam bulu nipis.. tp bukan bulu binatang tau.. dia macam bulu benang..
InsyaAllah, more preloved item more coming soon!!

Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.