ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Saturday, April 2, 2016

πŸ’‹ NIQAB NUR πŸ’‹

Bismillahirrahmanirrahim

Anda berminat dengan niqab
NUR yang cantek ni? Anda mesti ada satu..rugi kalau tak grab satu.. Design exclusive kualiti premium. 😘😍Hehe

Tak kenal maka tak tau kan??
Mari taaruf dulu

πŸ’‹ NIQAB NUR πŸ’‹

Warna :
Hitam sahaja

Jenis Kain   :
Soft Chiffon aritachi

Ukuran Tali    :  
2.5 x 38

Ukuran Muka    :  
16 x 19.5

Fungsi :
1 layer bahagian depan dan menutup dahi.

HARGA= RM25 EXCLUDE POSTAGE

Postage SM= RM 7 SS=RM 10

Kualiti premium?Mari saya jelaskan kualiti Kain yang kami guna

🌹INFO MATERIAL NIQAB🌹

Kelebihan Material Niqab :

1. Fabric jenis  aritachi  persis kain  yaman

2. Fabric yang  tidak nipis  tidak menampakkan bentuk wajah

3. Fabric yang lembut  tidak sakit pada bahagian mata.

4. Fabric yang tidak memerangkap haba dan menyerap peluh.

5. Benang fabric tidak mudah tertarik.

6. Nyaman untuk penafasan.

7. Ukuran bukaan pada bahagian mata yg sesuai untuk semua pemakai.

8. Jahitan yang  kemas  dan  tidak mudah terbuka.

9. Kelabuhan layer depan menutup paras dada.

10. Layer belakang  yang lembut beralun

Dah kenal ke??

Jom tengok gambar plak..


Ni bahagian belakang.. Just ikat je macam ikat reben tu.. Senang kan


Tutup aurat tu cantek..


Ni plak gambar Di bahagian hadapan


Kalau berkenan Di hati jangan tunggu lama2..
Nanti diambil orang..
Stok Di HQ da tinggal sikit.. 
Jangan gigit jari lepas ni..heee

Order melalui borang atau wassap
 'Niqab nur' ke 0137196549



Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.