ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Friday, February 11, 2011

Kami Kembali Aktif.

Fuhh, baru-baru ini SakuraPinky sangat sibuk dengan ujian sampai tak sempat nak "UPDATE" blog..

Ok, sekarang nak umumkan bahawa SakuraPInky Online Shop House beroperasi semula selepas HOLIDAY CNY..

Pilihla mana yang berkenan ye.. dah berkenan tu cepat2 isi borang tempahan.. maklumla barang-barang SakuraPinky ni sangat terhad.. stok pun tak banyak.. tapi yang pasti harga berpatutan..
Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

1 comment:

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.