ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Monday, January 10, 2011

Shaw Sakura 3.


Salam buat semua..
hari ni SakuraPinky nak perkenalkan new pattern shawl..
Shawl sakura 3

Memang cantik sangat-sangat..
Coraknya pun boleh tahan..
ni shawl latest..
Sakurapinky hanya dapat 2 je.. supplier kata warna lain dah habis..tinggal ini sahaja..

*kain crumple, so tak payah pening nak gosok ya.

*very stylo la kalau dapat pakai

*selesa sangat, kainnya tak panas..

Nak tahu harga:

RM20 exclude postage

jika termasuk postage= RM25.00
murah.. kenapa?? sebab sakurapinky sayang customer.

~(^_^)~



warna hitam- 1 SOLD~








warna hijau lumut + cream = 1 SOLD~


jika berminat boleh la isi order form ye..
atau sms nama, alamat, kod dan no fon ke 
sakurapinky-(013-7196549)

atau boleh terus hubungi sakurapinky melalui facebook..
Nurliyana Nur hafizah atau Nurliyana


Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.