ORDER FORM HERE!!!

Name:
Email Address:
H/P number :
Adress :
Code of item :
Payment method : Maybank
CIMB
BSN
Payment time :
Delivery option Pos laju
Are you Sakurapinky Online Shop House follower? * You can be our follower by click on "follow" or "join this site" button at below this form Yes
No
Comments/request/opinion (if any):
Total payment information will sent to you via : SMS
Email
Saya Setuju dengan terma dan syarat Sakurapinky Online Shop House Setuju

Form provided by Freedback.

My Lovely Followers

Sunday, January 16, 2011

Cara pakai shawl rose Curly.

Gambar ni dari D'heart butik.Khas untuk anda yang berminat dengan shawl rose curly..
Thanz buat D'heart Butik. 








kalo saiz L,belakangnyer labuh sikit..
Kalo saiz M dan S, shawlnya agak pendek belah belakang..


Dah siap dah... cantik kan.. Urm, orangnya pun cantik juga,hehehe..
Senang je nak pakai..akak ni pakai y saiz L..memang cantik dan nampak eksklusif..


Ni yang Cik Sakurapinky pakai... muahahaha.. comel tak saya.. 
hhehehe, malu plak saya.. (^_^)

Ok next picture dari Wafiqo Shawl..

TQ Wafiqo Shawl.. Mari kita kongsi cara pakai shawl rose ni...






Selamat mencuba semua.. cayang korang.. muah2..

Thank sebab sudi baca dan berkunjung ke blog ni.. jika anda suka dengan entry ni sila "Like" ye..Sebarang pertanyaan boleh la send email to sakurapinky.onlineshopping@gmail.com atau hanya tinggalkan komen anda di sini.. InsyaAllah, Cik Sakurapinky akan sedaya upaya menjawab segala kemuskilan anda.

0 comments:

Post a Comment

HAK CIPTA TERPELIHARA- BLOG SAKURAPINKY ONLINE SHOP HOUSE. TQ..NANTI DATANG LAGI YE.